مزایا و معایب روت کردن گوشی های اندروید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

به گفته برخی افراد، معایب روت کردن گوشی های اندرویدی به اندازه مزایای روت نیست، اما در این مقاله قدم به قدم به بررسی این موضوع می پردازیم. در ادامه با وبلاگ تفریحی همراه باشید.

روت کردن گوشی چیست؟

روت کردن فرآیندی است که در آن محدودیت های اعمال شده بر روی گوشی هوشمند را حذف می کنید. با روت کردن گوشی، دسترسی و کنترل کامل روی تنظیمات گوشی هوشمند خود خواهید داشت.

اگر می خواهید از گوشی هوشمند خود در سطح متفاوتی استفاده کنید، مطمئناً روت کردن اولین گزینه پیش روی شماست. اولین مزیت روت کردن گوشی اندرویدی دسترسی به برنامه های بی شماری است که قبلاً مجبور بودید برای آنها هزینه کنید.

از طرفی حذف محدودیت های مختلف از سوی شرکت های سازنده تلفن همراه یا کسب و کارهای واسطه ای و ... برای کاربران اندرویدی یکی از مزایای روت گوشی هوشمند است. به طور خلاصه، روت کردن به شما این امکان را می دهد که از گوشی هوشمند خود به شکلی که دوست دارید استفاده کنید، نه آن گونه که برای شما طراحی شده است.

مزایای روت کردن گوشی اندرویدی

1. نصب رام مورد نظر بر روی گوشی اندروید

گوشی های اندرویدی دارای رام های از پیش نصب شده هستند. در برخی از گوشی های هوشمند، رام از پیش نصب شده به خوبی کار نمی کند یا محدودیت های مختلفی برای استفاده از تلفن همراه شما ایجاد می کند. از سوی دیگر، برخی از افراد ترجیح می دهند سیستم عامل خود را سریعتر از تولیدکنندگان گوشی های هوشمند ارتقا دهند، این اقدام بدون روت کردن گوشی امکان پذیر نیست.

2. حذف یا نصب برنامه های اختصاصی

سازندگان تلفن همراه برخی از اپلیکیشن ها را به صورت پیش فرض روی گوشی های اندروید نصب می کنند. گاهی اوقات این اپلیکیشن ها قابل حذف نیستند و علاوه بر اشغال فضای گوشی هوشمند، از منابع دستگاه شما استفاده می کنند. از سوی دیگر امکان نصب و استفاده از برخی اپلیکیشن ها توسط سازندگان تلفن همراه یا ارائه دهندگان خدمات محدود شده است. با روت کردن گوشی اندروید این محدودیت ها برطرف می شود.

توجه داشته باشید امکان نصب و استفاده از اپلیکیشن هایی که برای استفاده از آنها باید هزینه کنید با روت گوشی به صورت رایگان در اختیار شما قرار می گیرد.

3. رفع محدودیت های استفاده از فناوری ها در دستگاه

به عنوان مثال، شرکت های خدمات اینترنت تلفن همراه - در برخی کشورها - اشتراک گذاری اینترنت دستگاه را در طرح های ترافیکی با حجم نامحدود خود محدود کرده اند. با روت کردن گوشی اندرویدی خود به راحتی می توانید اینترنت دستگاه خود را به اشتراک بگذارید.

4. استفاده از برنامه های کاربردی خاص

برخی از اپلیکیشن ها فقط برای گوشی های روت شده تولید و قابل استفاده هستند. این برنامه ها به شما امکان می دهند به تنظیمات پیشرفته تری روی گوشی خود دسترسی داشته باشید. یکی دیگر از مزایای روت کردن گوشی های اندرویدی دسترسی به برنامه هایی مانند مسدود کننده تبلیغات است.

5. بهینه سازی استفاده از منابع گوشی های هوشمند

با توقف اجرا یا حذف برنامه های از پیش نصب شده، علاوه بر افزایش حجم مفید فضای ذخیره سازی دستگاه، مدت زمان استفاده از باتری گوشی را نیز افزایش می دهید. از طرفی با انجام تنظیمات پیشرفته می توانید میزان مصرف منابع دیگر مانند پردازنده را کنترل کرده و از این طریق اپلیکیشن هایی را که قبلا برای شما امکان پذیر نبود را نصب و استفاده کنید.

معایب Root گوشی‌های اندرویدی

اما روت کردن گوشی مانند یک سکه دو روی دارد. برخی از معایب روت کردن گوشی های اندرویدی در زیر خلاصه می شود. با این حال نمی توان یک نسخه را برای همه افراد اعمال کرد و آنها را به روت یا نه توصیه کرد، بلکه هر فردی بر اساس نیاز و سطح تخصص خود می تواند تصمیم بگیرد.

1. از بین رفتن گارانتی تلفن

در اکثر موارد پس از روت شدن گوشی، گارانتی گوشی موبایل از بین می رود. بنابراین بهتر است تا پایان مدت زمان از پیش تعیین شده گارانتی گوشی، گوشی را روت نکنید. البته اگر روحیه ماجراجویی دارید می توانید این توصیه را نادیده بگیرید!

2. خرابی تلفن

اگرچه اگر مراحل روت کردن گوشی را به صورت مرحله به مرحله رعایت کنید، احتمال وقوع چنین اتفاقی بسیار کم است، اما باز هم نمی توان این احتمال را نادیده گرفت. با این حال، قبل از روت کردن گوشی هوشمند، حتما از تمام اطلاعات گوشی یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.

3. مشکلات امنیتی

بزرگترین عیب روت کردن گوشی اندرویدی، قرار گرفتن در معرض تهدید هکرها است. پس از روت کردن گوشی، باید نسخه اصلاح شده برخی از برنامه ها را نصب کنید. زیرا برخی از سازندگان و توسعه دهندگان اپلیکیشن های اندرویدی با محدودیت هایی برای نصب آن ها بر روی گوشی های روت شده مواجه شده اند. برنامه های تغییر یافته ممکن است حاوی بدافزارهای مختلفی باشند که امنیت اطلاعات شخصی یا مالی شما را به خطر می اندازد.

4. کاهش عملکرد گوشی

اگرچه یکی از مهم ترین مزایای روت کردن گوشی اندرویدی، بهبود عملکرد گوشی هوشمند است، اما در برخی موارد روت کردن گوشی نه تنها باعث افزایش سرعت و بهره وری آن نمی شود، بلکه شما را با کاهش شدید سرعت و سرعت مواجه می کند.

 

منبع: developers




:: موضوعات مرتبط: تکنولوژی , ,
:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : بهرام غلامی
ت : سه شنبه 6 دی 1401
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');